menu

Billig ejendom i Bangsbostrand

Beliggende i hjertet af Bangsbostrand på Søndergade udbydes nu denne ejendom med et samlet erhvervsareal på 251 m² til salg til en yderst attraktiv pris.

Ejendommen ejes og anvendes pt. af Sct. Georgs Gildet til samlingssted for foreningens virke og såfremt ejendommen skal anvendes til boligformål skal der derfor foretages en tilpasning med bl.a. etablering af badeværelse, værelser m.v. hvilket kræver at der skal ansøges om byggetilladelse hos kommunen.

Udvendigt fremstår ejendommen med et flot rødt tegltag og med sprossevinduer hvor de oplukkelige er med energiglas. Jf. energimærket er hovedbygningen blevet hulmursisoleret.

Ejendommen er pt. indrettet med:
Stort bryggers/entre - To toiletrum som evt. kan sammenlægges og indrettes til badeværelse - Køkken med fine hvide køkkenelementer og opvaskemaskine, køleskab og keramisk komfur - Stort vinklet forsamlingsrum som fint kan benyttes som stueareal - Gang med trappe til 1. sal

1. sal indeholder:
To gode rum som kan indrettes til 2 - 3 værelser.

En ejendom fyldt med muligheder.

Kontakt os på telefon 98434300 for fremvisning.


Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Søndergade 233, Frederikshavn
Sag: 010519-1

Etageareal m2 251
Bebygget areal m2 182
Grundareal m2 390
Driftsudgifter 12.410
Energiklasse


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Søndergade 233, Frederikshavn - 010519-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere