menu

Markant ejendom tæt ved offenlig transport i Frederkshavn Midtby

Ejendommen er markant beliggende direkte ud til trafikeret vej og tæt på gode offentlige parkeringsforhold, centrum, indkøb, togstation, busterminal samt færgeterminal.

Posthuset rummer masser af muligheder på en helt perfekt beliggenhed.

Ejendommen, der er opført i 1978 og ombygget i 2002, er i tre plan på i alt 3.327 (inkl. kælder) etagemeter på en 4.263 m2 stor grund.

Det tidligere posthus ligger centralt i centrum over for kirken og med banegården og busterminalen som nærmeste naboer. Umiddelbart nord for bygningen er der en stor offentlig P-plads uden tidsbegrænsning. Ejendommen ligger kun 50 m fra Frederikshavns populære gågade og tæt på de mange virksomheder på havnen.

Ejendommen indeholder bl.a. i stueplan og kælder.

Overdækket læsserampe - værksted - lager med ventilationsanlæg - pakkerum - damegarderobe pt. omklædning - toilet og bad - kontor - omklædning og toilet for herre - teknikrum - regulært stort lokale (tidligere sortering) - bagsiderum til postboks - ekspeditionslokale med klinkegulv og linoleumsgulv - garderobe - kantine med køkkenfaciliteter - teknikrum - kontor med direkte indgang til toilet - hall og indgangsparti - elevator til kælder som bl.a. er indrettet med cykelkælder - garderobe - omklædning og bad og toilet - fordelergang - omklædningsrum - værksted og flere disponible rum

Førstesalen rummer bl.a. forkontor, reception, kantine, fire kontorer og toilet. Der er akustiklofter med nedhængt belysning.

Andensalen er delvis udlejet, men indeholder desuden fordelergang, forrum, flerrumskontor, stort mødelokale og fem kontorer i varierende størrelse.

Ifølge kommunens rammebestemmelser kan ejendommen anvendes til centerformål, dvs. butikker, restauranter, hoteller, anden privat service, kontorer, liberale erhverv og erhvervstyper, der ikke generer omgivelserne. Der er således meget vide rammer for anvendelsen af ejendommen. I forbindelse med ændret anvendelse skal der formentlig udfærdiges ny lokalplan for området.

Hele trafikknudepunktet, som ejendommen er placeret i, har over de senere år gennemgået en markant fornyelse og forskønnelse med ny busterminal, ny dagligvarebutik og ny parkeringsplads, lige som trafikken internt i området er forenklet til glæde for sikkerhed og miljø.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Skippergade 27, Frederikshavn
Sag: 050819-1

Etageareal m2 3327
Bebygget areal m2 1539
Grundareal m2 4263
Driftsudgifter 340.616
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skippergade 27, Frederikshavn - 050819-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere