menu

Frederikshavn Vestby

Lejemålet er beliggende i Fladstrandscentret med den absolut bedste A1 placering i Vestbyen og med særdeles gode parkeringsforhold.

I området forefindes som nærmeste naboer, My Home møbler, Kvik køkken, Lyd og Billede specialisten, Dyrup, Jysk , Jem & Fix m.v.

I tæt tilknytning til centret er der et fuldt udbygget boligområde.

Lejemålet indeholder: Markant indgangsparti/hall - Venteværelse/reception - 5 gode lyse kontorer - Kantine - 3 mødelokaler - Arkiv - Teknikrum - Garderobe - Kundetoilet - Personaletoilet med vaskemaskine og tørretumbler.

Lofterne er malede akustiklofter med planforsænket belysning, væggene er beklædt med glasvæv der er malerbehandlet og vinduerne er af plast og med termorude.

Et lejemål der kan anvendes til flere formål, herunder bl.a. kiropraktor, fysioterapeut, tandlæge, revisionskontor, advokatkontor, it-virksomhed m.v..

Lejemålet kan endvidere anvendes som butikslokale.

Lejemålet fremstår særdeles velholdt.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Hjørringvej 163B, Frederikshavn
Sag: 141118-1

Årlig leje 120.000
Etageareal m2 264
Bebygget areal m2 264
Driftsudgifter 16.200
Energiklasse


Vis lejeprospekt
/

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hjørringvej 163B, Frederikshavn - 141118-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere