menu

Sælges i udbud for Frederikshavn Kommune uden mindstepris

Fritliggende ejendom der er opført med gule mursten som udvendige facader. Der er termoruder i træ- og plastrammer og tagbelægningen er eternittag.

Ejendommen indeholder: Vindfang - Gang - Bryggers/fyrrum med oliefyr - Køkken - Opholdsstue med parketgulv og udgang til sydvendt terrasse og have - 1 værelse - 1 soveværelse - Badeværelse med kar,

Der er endvidere træcarport og udhus

Anvendelsesmulighederne med den nuværende kommuneplanramme er begrænset til offentlige formål som institutioner, fritidsfunktioner, ældrecenter og ældreboliger.

For handlens betingelser henvises til købsaftalen med tilhørende bilag og denne kan sammen med salgsopstillingen rekvireres ved henvendelse til ejendomsmægler Jens Jørgen Calundan på mobil 4073 3920 eller jjc@calundan.dk

Købstilbuddet skal sendes eller afleveres i lukket kuvert mærket: Købstilbud Hjørringvej 200 - må ikke åbnes til Calundan ERHVERV, Parallelvej 11, 9900 Frederikshavn.

Tilbuddet skal være Calundan ERHVERV i hænde senest den 01.05 2023 kl. 12.00

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Hjørringvej 200, Ravnshøj, Frederikshavn
Sag: 151122-1

Etageareal m2 106
Bebygget areal m2 144
Grundareal m2 1913
Driftsudgifter 12.639
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hjørringvej 200, Ravnshøj, Frederikshavn - 151122-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere