menu

På Ålbæk Havn direkte til havnebassinet udlejes 939 m2

Nu udbydes denne unikke bygningsmasse beliggende på Ålbæk Havn bestående af 2 skibsbyggehaller, fælles administrations- og personalebygning, tømrer- og snedkerværksted samt beddingsanlæg.

Skibsbyggerhal nr. 1 på 300 m2 og er opført i stålplader i 1999, med støbt gulv, stålspær, eternittag, porte og stor loftshøjde. Hallen er uopvarmet. Der forefindes endvidere travers kran i bygningen

Skibsbyggerhal nr. 2 på 325 m2 og er opført i 1967 i gule sten, port, støbt gulv, træspær, stor loftshøjde og eternittag. Hallen er uopvarmet og der er skinner i forbindelse med beddingsanlæg.

I forbindelse med denne hal er der bygning 3 der er på 184 m2 og har været anvendt som snedkeriværksted opført i 1999 i stålplader, trægulv, træbetonloft, eternittag, aluport og naturgas opvarmning.

Beddingsanlæg med 3 ophalervogne, spil og broer, rettighed til 32 m reparationskaj i havnen.

Bygningerne er beliggende på en 2.625 m2 stor lejet grund.

Administrations- og velfærdsbynging på 130 m2 er opført i 1999 i betonelementer beklædt med træ, eternittag og termruder i trærammer klinkegulv i stueplan og og linoleumsgulv på 1. sal. Stueplan indeholder indgang med trappe til 1. sal, forrum, badeværelse med toilet, omklædnings -og badefaciliteter og depotrum

1. sal indeholder: Kantine med køkken og udgang til en fantastisk terrasse med udsigt udover havnen - Kontor med en fantastisk flot udsigt - Depot/arkivrum

Bygningerne er beliggende på en 2.625 m2 stor lejet grund.


Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sdr. Havnevej 65, Ålbæk Havn, Ålbæk
Sag: AALBLEJA

Årlig leje 240.000
Etageareal m2 939
Bebygget areal m2 939


Vis lejeprospekt

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sdr. Havnevej 65, Ålbæk Havn, Ålbæk - AALBLEJA

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere