menu

Bygningsmasse beliggende på Ålbæk Havn

Nu udbydes denne unikke bygningsmasse beliggende på Ålbæk Havn bestående af 2 skibsbyggehaller, administrations- og personalebygning, tømrer- og snedkerværksted, bådehal samt beddingsanlæg.

Administrations- og personalebygningen indeholder i stueplan: Forrum med plads til vaskemaskine og tørretumbler - Badeværelse med toilet - Omklædnings- og badefaciliteter med klinkegulv - Depotrum - Indgang med trappe til 1. sal.
1. sal indeholder: Kantine med køkken og udgang til en fantastisk terrasse med udsigt udover havnen - Kontor med en fantastisk flot udsigt - Depot/arkivrum

Skibsbyggehal nr. 1 er opført i stålplader, med støbt gulv, stålspær, eternittag, porte og stor loftshøjde. Hallen er uopvarmet.

Skibsbyggehal nr. 2 er opført i gule sten, port, støbt gulv, træspær, stor loftshøjde og eternittag. Hallen er uopvarmet og der er skinner i forbindelse med beddingsanlæg.

Snedkeriværksted opført i stålplader, trægulv, træbetonloft, eternittag, varme, og aluport.

Bygningerne er beliggende på en 2.625 m2 stor lejet grund.

Beddingsanlæg med 2 broer og 3 ophalervogne.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sdr. Havnevej 65, Ålbæk
Sag: AALBVARF

Etageareal m2 1047
Bebygget areal m2 982
Grundareal m2 2625
Driftsudgifter 30.635


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sdr. Havnevej 65, Ålbæk - AALBVARF

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere