menu

Bygningsmasse beliggende på Ålbæk Havn

Nu udbydes denne unikke bygningsmasse beliggende på Ålbæk Havn bestående af 2 skibsbyggehaller, administrations- og personalebygning, tømrer- og snedkerværksted, bådehal samt beddingsanlæg.

Administrations- og personalebygningen indeholder i stueplan: Forrum med plads til vaskemaskine og tørretumbler - Badeværelse med toilet - Omklædnings- og badefaciliteter med klinkegulv - Depotrum - Indgang med trappe til 1. sal.
1. sal indeholder: Kantine med køkken og udgang til en fantastisk terrasse med udsigt udover havnen - Kontor med en fantastisk flot udsigt - Depot/arkivrum

Skibsbyggehal nr. 1 er opført i stålplader, med støbt gulv, stålspær, eternittag, porte og stor loftshøjde. Hallen er uopvarmet.

Skibsbyggehal nr. 2 er opført i gule sten, port, støbt gulv, træspær, stor loftshøjde og eternittag. Hallen er uopvarmet og der er skinner i forbindelse med beddingsanlæg.

Snedkeriværksted opført i stålplader, trægulv, træbetonloft, eternittag, varme, og aluport.

Bygningerne er beliggende på en 2.625 m2 stor lejet grund.

Beddingsanlæg med 2 broer og 3 ophalervogne.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sdr. Havnevej 65, Ålbæk
Sag: AALBVARF

Etageareal m2 1047
Bebygget areal m2 982
Grundareal m2 2625
Driftsudgifter 30.635


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sdr. Havnevej 65, Ålbæk - AALBVARF

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere