menu

Bygning med et administrationsareal på 167 m2 samt et værkstedsareal på 72 m2

Fritliggende bygning med et administrations areal på 167 m2 samt et værksteds areal på 72 m2, centralt beliggende på Frederikshavn Havn.

Bygningen er opført med malede udvendige mursten, termoruder i trærammer - eternit tag som sadeltag.

Bygningen indeholder: Vindfang - Forkontor med plads til 6 medarbejdere - Chefkontor - Mødelokale - Kantine med god spiseplads - Toilet med bruser og omklædningsrum. Fra vindfang er der direkte adgang til mindre værksted og lager.

Indvendig er gulvene dels med klinker, træ og linoleum - vægge er malerbehandlede - lofter er gipslofter og der er fast grundbelysning

Frederikshavn Havn er i dag en af Danmarks mest betydningsfulde erhvervshavne.
Havnen er blandt Danmarks 10 største havne og omfatter trafikhavn, færgehavn og en alsidig serviceindustri.
Det er en moderne erhvervshavn med central placering, gode faciliteter og et service-setup, der sikrer hurtig og effektiv håndtering af skibe og last. Havnen har en ambitiøs investeringsplan og en klar strategi om også i fremtiden at tilbyde de bedste faciliteter og maritim service i verdensklasse.
Frederikshavn Havn er den største færgehavn imellem det europæiske kontinent og Skandinavien, og havnen er en af landets travleste færgehavne og udgangspunktet for færgetrafik til og fra Gøteborg, Oslo og Læsø.

Hele byen i ryggen
Havnen er afgørende for Frederikshavn og har altid været det. En pulserende dynamo, der har sikret beskæftigelse og velstand i generationer - ikke alene for byen, men for store dele af Nordjylland.
Havnen er byens havn - og beskæftiger flere end 3000 mennesker i lokalområdet. På havneområdet opererer ikke mindre end 100 private virksomheder. Havnen er således områdets vækstmotor og nyder fuld opbakning fra baglandet.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Bløden 2A, Frederikshavn
Sag: BLODEN2S

Etageareal m2 239
Bebygget areal m2 239
Grundareal m2 828
Lejeindtægt 124.488
Driftsudgifter 16.108
Forrentningspct 11,04


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Bløden 2A, Frederikshavn - BLODEN2S

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere