menu

Frederikshavn Havn

Hightech erhvervslokaler på Frederikshavn havn som tidligere har været anvendt som domicilejendom for Roblon. Ejendommen som er nyrenoveret vil være velegnet til it-virksomhed, kontorer, butik, lager og lettere produktion m.v.. Ejendommen har et flot markant indgangsparti med elegant trappe og hall med klinkegulv med gulvvarme som adgang til ejendommens lokaler som er opdelt i 5 uafhængige lejemål.

Hele ejendommen har kabelbakker med datanetværk.

Lejemålet indeholder:

1. th.
Fælles hall/gangareal - Kontor med laminatgulv og fast belysning - Gang med laminatgulv - Kopirum - 2 kontorer med flot laminatgulv - Kantine med flot køkkenarrangement og laminatgulv - 261 m² kontorlandskab med flot udsigt til havnen, tæppebelægning og fast grundbelysning samt vindeltrappe til 2. sal. - Garderobe - 2 toiletter med vask - Kontor - Flot elegant chefkontor med flot udsigt til havnen - Flot mødelokale med udsigt til havnen - Fælles baggang - Fælles teknikrum.

1. tv.
Fælles hall/gangareal - Gang med klinkegulv og såvel trappe som elevator op til lejemålet på 1. sal. til venstre.

Lejemålet indeholder - gang - 3 store kontorer og mødelokaler - teknikrum - køkken - 2 toiletter, 3 samtalerum - 3 undervisningslokaler, garderobe - 3, 2 mandskontorer.

Stueplan mod vest.

Fra baggang er der trappe til stueetage hvor der er et ca. 146 m2 areal hvor der er kantine - mellemgang og toilet og badefaciliterer m.v.

Flot laminatgulv samt fast grundbelysning.

Der er særdeles gode parkeringsmuligheder.

Et lejemål der skal ses.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Fiskerihavnsgade 23, 1., Frederikshavn
Sag: FISK235B

Årlig leje 940.200
Etageareal m2 1567
Bebygget areal m2 1567
Driftsudgifter 12.000
Energiklasse


Vis lejeprospekt

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Fiskerihavnsgade 23, 1., Frederikshavn - FISK235B

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere