menu

Nu udbydes Bangsbostrand konfirmandhus til salg i udbud

Beliggende i det nordøstlige hjørne i det populære Musikkvarter udbydes nu denne synligt beliggende erhvervsejendom. Ejendommen er opført i 1977 og er med et erhvervsareal på 213 m² + et 34 m² udhus opført i træ.

Ejendommen er opført i gule sten og taget er dels eternittag og dels tagpaptag og den fremstår særdeles velholdt bl.a. med flere nyere termoruder i plastrammer.

Ønskes ejendommen omdannes til privatbolig giver plangrundlaget lov til dette men der skal søges byggetilladelse.

Bygningen indeholder: Hall - Garderobe - Kontor - Dame- og herretoiletter - Opholdsstue - Køkken - Stort undervisningslokale med LED belysning og masser af lysindfald fra de store vinduespartier - Depotrum - Inventarrum - Godt redskabsrum opført i træ

Der er særdeles gode parkeringsforhold på det store asfalteret parkeringsareal som i øvrigt er oplyst af gadelamper.

Ejendommen er beliggende på en godt 2.800 m² stor grund, hvor rammerne for området giver mulighed for udstykning i grundstørrelser på minimum 700 m2, hvis der kan opnås fornøden vejadgang. Sælger indestår ikke for om dette kan lade sig gøre.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

De i salgsopstillingens oplyste tal til fx tinglysningsudgift, købesumsfordeling m.v. tager udgangspunkt i en kontantpris på kr. 1.575.000 og disse ændres efterfølgende når salgsprisen kendes.
..................................................................................................................

Ejendommen udbydes til salg i udbud med tilbudsfrist 15. juni 2021. Tilbud afleveres på tilbudsblanket i lukket kuvert til Ejendomsmæglerfirmaet Calundan, Parallelvej 11, 9900 Frederikshavn.

Sælger er ikke forpligtet til at sælge ejendommen, men kan forkaste samtlige tilbud eller vælge frit imellem de afgivne tilbud eller søge at opnå overbud,

Kontant mindstepris kr. 1.575.000,-

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Hånbækvej 4, Frederikshavn
Sag: HAAN4

Etageareal m2 213
Bebygget areal m2 247
Grundareal m2 2803
Driftsudgifter 22.625
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hånbækvej 4, Frederikshavn - HAAN4

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere