menu

Skagen - fantastisk beliggende ejendom med 5 enheder

Denne flotte herskabsejendom er beliggende på en 822 m² stor grund i gå afstand fra Skagen Bryghus, Kirken, gågaden samt havnen med alle de fine fiskerestauranter i de flotte Røde Pakhuse.

Ejendommen rummer i dag 5 bolig enheder som kan lejes ud hver især - en unik mulighed for at have sin egen bolig og samtidigt få en kanon lejeindtægt på de resterende enheder.

Tidligere har kun tre af enhederne indbragt ca. 380.000,- i lejeindtægt til ejer.

Hele ejendommen er indrettet med 5 boenheder og indeholder: 2 stue boliger med hver især - Badeværelse, Rummelig stue, Pænt køkken, Stort soveværelse samt værelse.

Første sal indeholder: Stor lejlighed med: Flot køkken, Spisestue i kvist, Flot stue i kvist, Værelse, Soveværelse og badeværelse samt lille lejlighed med: Thekøkken, badeværelse og soveværelse.

Sidst men ikke mindst er der et anneks på ca. 28 m² med 16 m² kælder som rummer: Entre og trappe til kælder, Hyggelig stue med store vinduer og udgang til sydvest vendt gårdhave, Køkken, Soveværelse, Flot badeværelse med bruseniche. Kælderen er et stort rum med lidt teknik og klinker på gulvet.

Yderligere er der udhus med vaskerum og plads til cykler mv.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Kong Eriks Vej 10A, Skagen
Sag: KONG10

Kontantpris 6.800.000
Etageareal m2 230
Bebygget areal m2 199
Grundareal m2 822
Lejeindtægt 615.000
Driftsudgifter 23.310
Forrentningspct 8,65
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kong Eriks Vej 10A, Skagen - KONG10

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere