menu

Udlejningsejendom i kort afstand til Skagen centrum

Ejendommen er beliggende i den vestlige del af Skagen centrum. Herfra er man i kort afstand til Skagens gågade, den festlige stemning på havnen, Byfogedskoven og den børnevenlige strand ved Damstederne.

Ejendommen er opført i 1961 og ombygget i 2008. Ejendommen har et samlet boligareal på 229 m², fordelt med 108 m² på nr. 112b og 121 m² på nr. 112a. Hele ejendommen er beliggende på en 430 m² stor grund, med parkeringsmuligheder til hver lejlighed, samt en lukket gårdhave til hver af lejlighederne.

Nr. 112B er moderniseret i gode kvalitetsmaterialer og er indrettet med: Entre, stort soveværelse med skabsplads og eget badeværelse med bruseniche, 2 rummelige værelser med skabsplads, badeværelse med bruseniche, tørretumbler og vaskemaskine, stort køkken/alrum med smukt udformet køkken-ø samt udgang til idyllisk gårdhave, kombineret spiseplads og opholdsstue.

Nr. 112A er indrettet med: Entre, rummeligt køkken/alrum, værelse med skabe, stort badeværelse med bruseniche, gennemgangsværelse, stor rummelig stue, værelse med skabe, soveværelse med skabe samt eget badeværelse med bruseniche, lille mellemgang med udgang til gårdhave, gæstetoilet, samt et køkken.

Nr. 112A er opdelt i 2 mindre lejligheder.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sct. Laurentii Vej 112A, Skagen
Sag: SCT112IN

Etageareal m2 229
Bebygget areal m2 229
Grundareal m2 430
Lejeindtægt 60.000
Driftsudgifter 53.064
Forrentningspct 0,74
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 112A, Skagen - SCT112IN

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere