menu

160 m2 stort butikslokale i markant hjørneejendom på Gågaden i Skagen.

Attraktivt 194 m2 forretnings lejemål i moderniseret butikscenterejendom ved gågadens start i det centrale kryds i Skagen, hvorfra trafikken mod Grenen, museerne og havnen fordeles. Iøjnefaldende facade og udstillingsvinduer med markant indgangsparti og med stor synlighed til gågaden, Sct. Laurentii Vej, samt til egen overdækket arkade i centergård. To minutter gang til togstationen og store offentlige p-pladser,

Lejemålet indeholder 160 m2 i gadeplan bestående af stort regulært butikslokale, baglokale/lager, toilet og køkken i gadeplan.

Der er endvidere 34 m2 velfungerende lagerrum i kælderen samt brugsret, sammen med øvrige lejere, til praktiske fællesrum i ejendommen efter udlejers anvisninger.

Der er ydermere store udendørs, delvist overdækkede, salgsarealer i ejendommens arkade.

Ret til Leje og brug af udstillings bånd i gågaden.

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder med tre butIkslejemål i stueplan, mens 1. og 2. sal er indrettet til hoteldrift. Ejendommens nærmeste naboer er bl.a. NETTO, ALDI, BRUGSEN OG MATAS.Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sct. Laurentii Vej 26C, ST., MIDTPUNKT SKAGEN, Skagen
Sag: SKA30

Årlig leje 200.000
Etageareal m2 194
Bebygget areal m2 194
Driftsudgifter 9.600
Energiklasse


Vis lejeprospekt
/

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 26C, ST., MIDTPUNKT SKAGEN, Skagen - SKA30

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere