menu

Hjørring gågade - lyse kontorer

Lejemålet er beliggende i Strømgade (gågaden i Hjørring) i en ejendom med elevator. Et særdeles velholdt lejemål, der kan anvendes til klinik, kontor eller øvrigt liberalt erhverv. Der er EDB i kabelbakker, ny tæppebelægning, lyse lofter med fast grundbelysning, masser af skabsplads med skydelåger. Der er særdeles gode adgangs- og parkeringsforhold både fra gågade og fra parkeringsdæk.

Lejemålet indeholder: Forkontor - Sekretærkontor - Kontor med plads for konferencebord - Kontorlandskab - 3 store kontorer som evt. kan opdeles i flere kontorer - Arkiv - Kantine med god spiseplads - Kundetoilet - Maskinrum - 2 toiletter med håndvask.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Strømgade 8A, 1. th., Hjørring
Sag: STR81TH

Årlig leje 124.000
Etageareal m2 275
Bebygget areal m2 275
Driftsudgifter 9.000
Energiklasse


Vis lejeprospekt

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Strømgade 8A, 1. th., Hjørring - STR81TH

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere