menu

680 m2 fordelt på 2 etager - KAN KØBES

Særdeles velholdt og moderne domicil ejendom opført til revisions hus. ejendommens etageareal er på 680 m2 fordelt på 2 plan og er beliggende på en 2.325 m2 stor grund hvor der er anlagt ca. 20 parkeringspladser og med lettere beplantning og græs.

Ejendommen indeholder:

Gadeplan
Flot gennemlyst - fra øst til vest - vindfang og , receptions område med marmorgulvbelægning og støbt trappe belagt med marmorklinke.

Til venstre i gadeniveau:
4 kontorer/arkiver, bogholderi, kopi og teknik rum, mødelokale.

Til højre i gadeniveau:
Fordelergang med garderobe, 2 toiletter teknikrum, mødelokale, 4 kontorer.

Overetagen indeholder:
Rapo med klinkegulv og åbent til stueetage samt med dobbelt døre til overetagens kontor og mødeaktivitetsområde som indeholder:

Til venstre i overetagen:
Er der fordelergang med garderobe og indgang til 2 toiletter, lys østvendt kantine, mødelokale med foldevæg så hele rummet kan rumme ca. 50 personer.

Til højre i overetagen:
Bibliotek, fordelergang, 6 kontorer, 2 arkiver m.v.

Ejendommen er opført med grundmurede indervægge som dels står arkitektonisk afstemt med vandskurede facader og dels med blanke murstensfacader.

Lofter er akustiklofter og der er fast grundbelysning.

Gulvbelægning er dels tæpper og klinker.

Udvendig har ejendommen blanke murstens facader. Taget er belagt med skiffer.

Vinduer og døre er dels med træ og alurammer.

Flisebelagte parkeringspladser.

Der er direkte udgang fra stueplan til flise belagte parkeringsarealer.


- og lidt om Frederikshavn

Velkommen til Frederikshavn

Frederikshavn er den lille storby med de mange oplevelser - året rundt! Byen med Palmestrand, byliv og shopping. Byen med oplevelsestilbud for enhver smag, mange forskellige overnatningstilbud og attraktive restauranter.

I Frederikshavn tilbydes du shopping i et internationalt miljø, mulighed for overnatning, et aktivt udeliv i den skønne natur, der spænder fra attraktive strande mod nord til skovens dybe stille ro ved Bangsbo i syd.

Byen tiltrækker med Arena Nord og Det Musiske Hus hvert år store uden- og indenlandske artister, ligesom lokale bands og skuespillere udfolder sig på de mange scener. Gastronomien i Frederikshavn er et kapitel
for sig. Du har mulighed for at nyde gastronomi i høj klasse på flere af byens innovative og traditionsrige
restauranter, hvor de lokale råvarer anvendes til glæde for gæsterne.

Frederikshavn byder på hele 2 km gågade, som i 2020 fremstår i helt nyt design og indretning.

Butikkerne bugner af gode tilbud. Bliv fristet i specialbutikkerne eller find lækkert nyt i de mange livstilsbutikker.

Frederikshavn har gennem årene ændret sin erhvervsprofil og er gået fra at være en traditionel industriby til et højteknologisk kommunikationssamfund med viden-tunge fremstillingsvirksomheder, der stiller krav til en veluddannet og specialiseret arbejdskraft.

Byens største arbejdspladser er:

Frederikshavn Kommune
Flådestation Frederikshavn
MAN Energy Solutions
Regionshospital Nordjylland, tidl. Frederikshavn-Skagen Sygehus

Frederikshavns image som turistby er blevet styrket, og turismen er blevet en betydelig indtægtskilde for byen. Byen har derfor gode og varierede indkøbsmuligheder med flere supermarkeder og varehuse.

Frederikshavn Havn er en moderne erhvervshavn med strategisk placering mellem Nordsøen og Østersøen, gode faciliteter og et service-setup, der sikrer hurtig og effektiv håndtering af skibe og last.
Havnen har en ambitiøs investeringsplan og en klar strategi om også i fremtiden at tilbyde de bedste faciliteter og maritim service i verdensklasse.

I disse år udvides havnen til dobbelt størrelse og en række nye industrier er ved at etablere sig, bl.a. Europas første anlæg til miljørigtigt ophug af boreplatforme og Skandinaviens største anlæg til forsyning af skibsfarten med miljøvenligt brændstof. Herved skabes flere hundrede nye arbejdspladser.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Suensonsvej 75, Frederikshavn
Sag: SUEN75U

Årlig leje 442.000
Bebygget areal m2 680
Energiklasse


Vis lejeprospekt

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Suensonsvej 75, Frederikshavn - SUEN75U

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere