menu

Ejendommen kan overtages med eller uden den igangværende restaurant

Ejendommen kan overtages med eller uden den igangværende restaurant så hvis du fx har dit eget restaurant koncept kan det også sagtens lade sig gøre.

o Historisk ejendom – del af den gamle Kappelborgskolen - i dag Kulturhus Kappelborg
o Bedste placering i Skagen
o Igangværende restaurant med god omsætning - og potentiale
o Charmerende lokaler med plads til over ca. 200 gæster indenfor (80 i restauranten)
o 2 store terrasser med et samlet areal på ca. 288 m²
o Nyere funktionelt køkken, inventar, samt ny el- og vandinstallation
o Projekt på 1. sal med mulighed for omdannelse til bolig på 270 m²
o En af Skagens mest kendte restauranter i byens centrum

Ejendommen er opført i 1900 og løbende renoveret og moderniseret. Fremstår i flot original stand med røde mursten, hvide sprossede vinduer samt rødt tegltag. Indeholder i stueplan restaurant/café med rigtig hyggelige og charmerende lokaler. Indenfor er gulve rustikke og udført i mørkt træ. Lokalet er regulært og kan rumme ca. 200 gæster. Der er nyere køkken, køl og frys samt opdateret el. Velfungerende barområde og god logistik ift. køkken.

Der er et stort sydvendt terrasseareal. Terrassen mod springvandspladsen indeholder 150 overdækkede pladser med parasoller med, lys og varme. Den østlige mod Kulturhus Kappelborg & byens legeplads med 60 pladser og store parasoller med lys/varme indbygget. Der er således altid mulighed for at finde en god plads, hvor udelivet kan nydes.

Der er gode lager og personalefaciliteter samt mulighed for etablering af en stor lejlighed på 270 m² med udsigt havudsigt.

Der er 13 parkeringspladser ved ejendommen og mulighed for etablering af flere, samt der er købt 37 parkeringspladser i byen. Desuden et godt lukket gårdrum, hvorfra varelevering sker og affaldshåndtering kan ske på fornuftig vis.

Placeringen er optimal, da placeringen midt på gågaden årligt passeres af over 2 mio. mennesker.
Ejendommen ligger desuden placeret lige ud til Torvet, ved kulturhus Kappelborg, der gennem året huser mange aktiviteter som koncerter, udstillinger, biograf, sociale aktiviteter, legeplads og skaterpark m.m.

Alt i alt perfekte rammer, der giver mulighed for at videredrive en succesrig forretning i et af Danmarks skønneste feriehusområder.Yderligere informationer kan rekvireres ved henvendelse til CALUNDAN ERHVERV V/EJENDOMSMÆGLER OG VALUAR JENS JØRGEN CALUNDAN


Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sct. Laurentii Vej 54, Skagen
Sag: 061023-3

Kontantpris 12.000.000
Etageareal m2 1050
Bebygget areal m2 562
Grundareal m2 2074
Driftsudgifter 127.440
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 54, Skagen - 061023-3

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere