menu

Charmerende byhus i Skagen Midtby tæt på Skagen Museum.

I forlængelse af gågaden mod Østerby findes denne spændende ejendom indeholdende både bolig og erhverv. Beliggende i Østerby mellem Skagens klassiske kendetegn i form af gule huse med røde tegltage og nær Skagen Museum, Brøndums Hotel og Skagen Station har man her en placering, som er central og med beliggenhed på en af Skagens mest besøgte adresser.

Erhvervslokalet har indgang fra Sct. Laurentii Vej, mens bagindgangen til lokalet og lejlighedens separate indgang er fra hyggelige Kroghsvej. Ligeledes har man indenfor kort afstand til både gågaden, som sommeren rundt summer af liv, og Skagen Havn med de velkendte Pakhuse.
~
Bygningen er opført i 1881 og sammenbygget med Strygejernet, som er tegnet af Ulrik Plesner. Ejendommen har pudsede facader og er med rødt tegltag, hvilket sammen med bygningens udtryk har været med til at give en bevaringsværdi på 6. Ejendommen er ligeledes benævnt i Huse i Skagen, bind 2.

Det samlede areal på 105 m² består af 60 m² erhverv i stueetagen og 45 m² beboelse på første salen fri til købers benyttelse, indeholder: Kombineret opholds og spisestue med åbent til køkken - Fint soveværelse med skabe og indgang til badeværelse med bruseniche, vask og bord arrangement.

Erhvervslokalet er lejet ud med en årlig lejeindtægt på 102.000 kr.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Kroghsvej 2B, 1., Skagen
Sag: 070223-5

Kontantpris 2.695.000
Etageareal m2 105
Bebygget areal m2 60
Grundareal m2 296
Lejeindtægt 102.000
Driftsudgifter 33.416
Forrentningspct 2,52
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kroghsvej 2B, 1., Skagen - 070223-5

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere