menu

VELDREVET SPISERESTAURANT - RESTAURANT PENNAS - RØNNEHAVNEN FREDERIKSHAVN

TIL SALG

Enestående mulighed hos Pennas Restaurant, smukt beliggende ved vandkanten på Rønnehavnes promenade og charmerende havn. Restauranten er beliggende på egen grund og er eneste restaurant i Nordstrands området. Den smagfuldt vedligeholdte bygning i grå farve med hvide vinduer og sort tagbelægning danner en elegant kulisse for en hyggelig gastronomisk oplevelse. Restauranten har komfortabelt plads til 80 spisende gæster inde og flere ved stående arrangementer. Udendørs er der plads til yderligere 200.

Den nyanlagte 350 m2 flisebelagte terrasse er indrettet med lounge område og plads til spisende gæster på begge sider af huset. Den primære terrasse vender mod sydøst og åbner op for en betagende udsigt over lystbådehavnen og promenaden. Terrassen er flankeret af Mobilhome parkering, med over 700 overnatninger sidste år, på den ene side, og den store populære legeplads på den anden. Terrassen er afskærmet af glas mod legepladsen, så børnefamilier trygt kan følge med i hvad der sker på legepladsen.

Pennas Restaurant, med sin idylliske beliggenhed, skaber den perfekte atmosfære for begivenheder af enhver art, fra intime sammenkomster til større festligheder. Samtidig er det også en yderst populær à la carte restaurant, hvor gæster kan nyde dejlige klassiske retter i en unik og charmerende atmosfære. Restauranten har i over 20 år været ledet af indehaver Penna Daarbak, kendt for sin dedikation og sit fantastiske klassiske køkken som i årevis har samlet lokale familier til både hverdag og fest.

Rønnehavnen, er beliggende i Frederikshavns nordlige lystbådehavn. Havnen omfatter 78 fritidshuse, 380 faste bådpladser og byder hvert år velkommen til 650 gæstesejlere. Det maritime havnemiljø og Palmestranden skaber en særlig idyllisk atmosfærer og tilbyder børnevenlige sandstrande, stor nyrenoveret legeplads, palmer med aktiviteter som windsurfing, roning, traveture, fiskeri og skønne bademuligheder. Der er desuden parkering for Mobilhomes, Ishuset, Nordstrand Camping, Frederikshavn Golfklub og dagligvarebutikken 365. Rønnehavnen er på alle måder en enestående mulighed for både livlige dage ved stranden og afslappende stunder.

Palmestranden, Danmarks bedste badestrand med palmer, er skabt i 2004 og stadig Danmarks eneste palmestrand med Blåt Flag, er et populært valg blandt børnefamilier med livredder i sommerferien. En rolig strand nord for Rønnehavnen og øgruppen Hirsholmene, et Natura 2000-område, tilføjer en touch af stilhed og naturskønhed til området.

Forretningspotentialet:

Eneste restaurant i Frederikshavn Nordstrand område

Panoramaudsigt med 80 siddepladser inde og yderligere 200 ude.

Restauranten ligger på Rønnerhavnen med:
- 78 fritidshuse på havnen
- 380 lystbåde i havnen
- 650 gæste sejlere havnen hvert år
- Frederikshavn Roklub og Frederikshavn Kajakklub med 150 medlemmer
- Mobilehome plads med 700 årlige gæster

Restauranten ligger i Frederikshavn Nordstrand område med:
- Stort opland af sommerhuse
- Nordstrand campingplads med 400 pladser
- Palmestranden, en af Danmarks bedste
- Frederikshavn Golf Klub med 1000 medlemmer

Beliggende tæt ved Bratten sommerhusområde med et anseligt antal årlige gæster.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Nordre Strandvej 48, Frederikshavn
Sag: 160224-1

Kontantpris 4.000.000
Etageareal m2 241
Bebygget areal m2 241
Grundareal m2 980
Driftsudgifter 17.025
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nordre Strandvej 48, Frederikshavn - 160224-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere