menu

Velbeliggende produktionsejendom med tilhørende administration

Velholdt og velbeliggende produktionsejendom fordelt på 4 bygninger i varierende størrelser - indeholder følgende

Nyere administrations afsnit indeholdende, flot hall, 2 kundetoiletter - dobbelt glasdør til såvel fin kantine og fin administration med plads til 8 - 10 arbejdspladser - arkiv og tenikrum samt mødelokale hvorfra der er direkte adgang til produktionshallerne.

I administrations afsnittet er der klinkegulve, træbetonlofter, fast grundbelysning, varmepumpe samt radiatorvarme (olie og træpiller), termoruder i plastrammer.

Produktionslokalerne er opdelt i 2 store regulære haller med toilet og med aluport i hver hal. Der er endv. punktudsugning til 6 arbejdspladser - svingkran, træbeton og isolerings batts som loft. Der er loft til kipe.

Der er endv. adgang til afsyrings rum og udviklings rum - begge rum med aluport.

Udvendig er bygningen opført dels i sandwichelementer med frilagte overflader og trælignende beklædning.

Der er endv. koldlager opført med stålspær og beklædning i stålplader. Der er fast grund belysning og støbt gulv og 2 aluporte. Der er indhegnet lukket varegård.

Udover ovennævnte er der 2 sammenhængende bygninger hvor den ene er opført i gule mursten og den anden med sandwich elementer som indeholder, kontor, produktions lokale - toilet og omklædning, mellemgang til lagerhal med god lofts højde og aluport i gavl. I mellem gangen er der adgang til fint kontor.

Udenomsarealerne er dels anlagt med asfalterede køre og p pladser - der er endv. arealer der er anlagt med grus og græs.

En god bygnings masse der kan anvendes til forskellige produktions typer sammen med gode administrative forhold samt kantine forhold.

Dybvad ligger ca. 40 km nord for Ålborg og kun få minutters kørsels til Motorvej E45

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Falkevej 15, Dybvad
Sag: 28112201

Etageareal m2 1823
Bebygget areal m2 1823
Energiklasse


Vis lejeprospekt
/

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Falkevej 15, Dybvad - 28112201

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere