menu

674 m² med elevator direkte til lejemålet

Lejemålet er beliggende på 2. etage i markant beliggende nyere moderne byejendom tæt på rådhuset, Det Musiske Hus og Føtex og Kop og Kande og med Hangaardsstræde direkte til gågaden og med en trafikerede Parallelvej og gå/sivegade Rimmensgade meget centralt beliggende i Frederikshavn med Danske Bank, Sparekassen Danmark, Hudlægen, Skoletandplejen, Øjenlæge, Home, Apotek og H & M m.fl. som nærmeste naboer.

Umiddelbart tæt på lejemålet er der mulighed for offentlig transport og p plads med 1 times og 3 timers gratis parkering.

Adgangen til lejemålet sker fra Hangaardsvej via trappeopgang og en 13 personers handicap venlig elevator direkte op til lejemålet.

Lejemålet fremstår lyst med hvide vægge og akustiklofter med planforsænket belysning samt og lyse linoleumsgulve.

Lejemålet er indrettet med stort forkontor - kantineområde med mulighed for etablering af mødelokaler - bred fordeler gang hvorfra der er indgang til flere store kontorlokaler med plads til flere arbejdsstationer - toilet og rengøringsrum.

Der er mulighed for anden indretning.

Der kan medlejes depotrum i kælderen.

Lejemålet vil være anvendeligt til advokatkontor, revisionskontor, salgskontor, lejemål til sundhedspleje sektorer, klinik, uddannelsesinstitution - andet liberalt erhverv.


Lidt om Frederikshavn.........

Frederikshavn er den lille storby med de mange oplevelser - året rundt!

Byen med Palmestrand, byliv og shopping.

Byen med oplevelses tilbud for en hver smag.

Byen hvor Tordenskjold og andet godtfolk anno 1717 mødes.

Byen med de store events, de mange koncerter, de mange forskellige overnatnings tilbud og de attraktive restauranter.

I Frederikshavn tilbydes du shopping i et internationalt miljø, mulighed for overnatning, et aktivt udeliv i den skønne natur, der spænder fra attraktive strande mod nord til skovens dybe stille ro ved Bangsbo i syd.

Byen tiltrækker med Arena Nord og Det Musiske Hus hvert år store uden- og indenlandske artister, ligesom lokale bands og skuespillere udfolder sig på de mange scener.

Gastronomien i Frederikshavn er et kapitel for sig. Du har mulighed for at nyde gastronomi i høj klasse på flere af byens innovative og traditionsrige restauranter, hvor de lokale råvarer forkæles til glæde for gæsterne.

2 km gågade ... det er ikke en drøm, men virkeligheden i Frederikshavn.
Butikkerne bugner af gode tilbud. Bliv fristet i special butikkerne eller find lækkert nyt i de mange livstilsbutikker.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Hangaardsvej 3, 2., Frederikshavn
Sag: 300323-1

Årlig leje 404.400
Etageareal m2 674
Bebygget areal m2 674
Driftsudgifter 87.620
Energiklasse


Vis lejeprospekt
/

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hangaardsvej 3, 2., Frederikshavn - 300323-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere