menu

Investeringsejendom med udlejet detailbutik og kontor på 1. og 2. sal på gågaden i Frederikshavn

Velholdt og velbeliggende gågade ejendom opført med butik i stueplan, kontor/administration på 1 og 2. sal.

Ejendommen indeholder i stueplan regulært butikslokale med god loftshøjde og bred facade - trappe til indskudt etage - baggang - lager - toilet - der er fra butikken nedgang til kælder der anvendes som lager og kantine - Kælderen fremstår i fin stand og har god loftshøjde.

Fra Danmarksgade er der lys trappeopgang til 1. og 2. sal.

1. sal indeholder stort regulært administrationslokale med parketlignende gulvbelægning - toilet, køkken/kantine med udgang til sydøstvendt terrasse. Der er fast grundbelysning og god loftshøjde.

2. sal indeholder fordelergang, 2 kontorer, stort køkkenalrum i direkte forbindelse til kombineret opholds- og spisestue med udgang til sydøstvendt terrasse.
Gulvet er dels belagt med tæppe og linoleum. Der er fast grundbelysning samt malede lofter.

Tagrum er indrettet med mødelokale, toilet og mindre køkkenarrangement.

Alt fremstår i ok stand.

Fra såvel 1. som 2. sal er der vindeltrappe brandtrappe fra 2. sal og til gadeplan.

Ejendommen har termoruder, malede facader, eternittag og paptag m.v..

Som nærmeste naboer og genboer er bl.a. Handelsskolen, SparNord Bank, cafe, Imerco, damefrisør, Spar Dame, Frokostrestaurant Smørgåsen, dame møde og brugskunst og mange flere.

Velkommen til Frederikshavn
Frederikshavn er den lille storby med de mange muligheder! Byen med Palmestrand, byliv og shopping.
Byen med oplevelsestilbud for enhver smag, mange forskellige overnatningstilbud og attraktive
restauranter. Byen med virksomheder i vækst, især centreret omkring den ny havn og inden for den grønne
omstilling.
Byen tiltrækker med Arena Nord og Det Musiske Hus hvert år store sportsbegivenheder samt uden- og indenlandske artister, ligesom lokale bands og skuespillere udfolder sig på de mange scener.
Gastronomien i Frederikshavn er et kapitel for sig. Du har mulighed for at nyde gastronomi i høj klasse på flere af byens innovative og traditionsrige restauranter, hvor de lokale råvarer forkæles til glæde for gæsterne.
Frederikshavn byder på en nyrenoveret gågade med et bredt udvalg af specialforretninger og har netop startet planarbejdet for den fremtidige indretning og udnyttelse af midtbyen. Samtidig er der de senere år sket en kraftig udvikling af Vestbyen med store supermarkeder, elektronikforretninger m.v.
Frederikshavn har gennem årene ændret sin erhvervsprofil og er gået fra at være en traditionel havne- og industriby til en by med højteknologiske virksomheder inden for grøn omstilling, fødevarer, oplevelsesøkonomi og selvfølgelig hele det maritime område, hvor generationers ekspertise og nutidig innovation sikrer en stærk position inden for grøn maritim teknologi.

Byens største arbejdspladser er:

Frederikshavn Kommune
Flådestation Frederikshavn
MAN Energy Solutions
Regionshospital Nordjylland, tidl. Frederikshavn-Skagen Sygehus
M.A.R.S.
Orskov Yard
ATP og Udbetaling Danmark

Havnen er i rivende udvikling

Frederikshavn Havn er en moderne erhvervshavn med strategisk placering mellem Nordsøen og Østersøen, gode faciliteter og et service-setup, der sikrer hurtig og effektiv håndtering af skibe og last.

Havnen har en ambitiøs investeringsplan og en klar strategi om også i fremtiden at tilbyde de bedste faciliteter og maritim service i verdensklasse.

Over de seneste år er havnen udvidet til dobbelt størrelse og en dybgang på 16 meter i bassiner og sejlrende. På den ny havn er bl.a. etableret Europas første anlæg til miljørigtigt ophug af boreplatforme,

Skandinaviens største anlæg til forsyning af skibsfarten med miljøvenligt brændstof og en fabrik til produktion af flydende biogas til brug i skibe og lastbiler. Herved er skabt flere hundrede nye arbejdspladser, og flere spændende virksomheder er på vej. Et 1000 ha stort erhvervsareal er udlagt til virksomheder inden for den grønne omstilling.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Danmarksgade 53, Frederikshavn
Sag: 30052302

Kontantpris 3.600.000
Etageareal m2 947
Bebygget areal m2 336
Grundareal m2 541
Lejeindtægt 447.737
Driftsudgifter 94.274
Forrentningspct 9,75
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Danmarksgade 53, Frederikshavn - 30052302

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere