menu

CHARMERENDE BED AND BREAKFAST MED GOURMERESTAURANT OG MED FIN BOLIG

IGANGVÆRENDE VELHOLDT OG VELINDRETTET OG VELBELIGGENDE HOTEL/BED AND BREAKFAST MED GOURMET RESTAURANT BELIGGENDE MIDT PÅ LÆSØ I NATURSKØNNE OMGIVELSER SÆLGES.

INDEHOLDER Forstue, 2 kundetoiletter, morgenmads restaurant i badehotel stil, fordeler gang med ludet trægulve, med indgang til 8 ens dobbeltværelser, indeholdende værelse med dobbelt seng, badeværelse med bruser, (2018); Fritliggende længe indrettet med 4 rigtig gode dobbeltværelser med egen indgang
Depot opført i træ med klinkegulv, og fyrrum med oliefyr.
Opvarmningen er dels oliefyr og varmepumper

Hovedhuset indeholder endv. Forstue med garderobe, kundetoilet, aftenrestaurant med plads til 40 siddende gæster, ludet trægulve, og udgang til træbelagte terrasser, anretter køkken, vinlager og fint funktionsdygtig og restaurationskøkken.

Østvendt længe er indrettet som bolig der indeholder, forstue med garderobe, lækkert badeværelse med spa og bruseniche, bryggers, spisekøkken med god spiseplads og brændeovn, fjernsynsstue med klinkegulve, opholds- og pejsestue med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse og helt lukket velanlagt parklignende have, og der er endv trappe til overetage, der indeholder stort soveværelse med udgang til svalegang, og et værelse,

Fra køkken er der endv kontor og trappe til overetage der indeholder 1 værelse.

En samlet ejendom der fremstår helt unikt med 12 gode dobbeltværelser med eget bad og toilet og - morgenmads restaurant og aften restaurant samt fantastisk privat beboelse.

Der er ca. 3.5 ha. Jord til ejendommen.

Stedets nuværende anvendelse kan naturligt inspirere til hvordan ejendommen kan anvendes, men perspektivet bør bestemt ikke begrænses hertil. Alverdens eventyr og livsdrømme står for døren til at blive udlevet hér og det er kun fantasien som sætter grænser.

I dag er tre af ejendommens fire længer indrettet med i alt 12 dobbeltværelser med eget bad og toilet og stor morgenmads restaurant holdt i rigtig badehotel stil, samt gourmetrestaurant med plads til 40 siddende gæster, mens den fjerde længe er indrettet som stuehus med unik privat beboelse for ejendommens ejere. Dertil kommer løsdriftsstald til ejendommens islandske heste som bidrager til at fuldende stedets karakter.
Det er oplagt at bringe stedets drift som hotel, kro eller Bed & Breakfast ind i sin næste generation. Faktisk er det oplagt at lade tankerne få frit løb, for vel nok det meste kan lade sig gøre her og stedet er vel nok et af de skønneste steder på Læsø.

Læsø er et naturrige, som byder på alt fra sin egen særlige botanik til sjældne fuglearter, sæler og ikke mindst en eksorbitant god jagt og fiskeri. Med sine 118 km2 er dette den største ø i Kattegat, med kun omkring 1.800 indbyggere. Kommercielt er Læsø mest kendt for sin saltsydning og sit fiskeri, men med sine 1.951 årlige solskinstimer er øen en del af Danmarks ørkenbælte og det sted i landet med mest solskin. I grunden meget symbolsk for stedets nærmest poetiske lystæppe, som så ubegribeligt smukt bevæger os og de historiske bygninger i symbiose med det naturrige landskab. Side om side findes skovområder, med fine klitplantager, sandstrande så langt som øjet aner, rønner og hedemoser. Trefjerdedel af øens areal henligger som naturområder, mens kun en 1/4 består som landbrugsarealer og beboelse.

For dem som kender øen placerer Læsø sig et helt særligt sted i hjertet - et sted, som ikke giver plads til andet. Stemningen på øen, tilhørsforholdet og historien er lige så særlig som lyset og duftene af havet. Et åndehul. Et eventyr, som handler om alt det skønne i Livet. Som handler om at være sammen; at være tæt på naturen; om lokalsamfund. Et sted som handler om nærhed og kærlighed til noget som er større end storbylivets hektiske hverdag, hvor hastige rutiner mere handler om at nå sit næste mål, end at nyde vejen rundt. På Læsø er det som om at man tvinges til at stoppe op. Man tvinges til at suge luft ind og nyde nærheden og skønheden ved det enkle.

Regnskabsmateriale kan udleveres efter nærmere aftale med Ejendomsmægler og valuar Jens Jørgen Calundan

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Nordmarksvej 1, Byrum, Læsø
Sag: 300620-1

Kontantpris 4.500.000
Etageareal m2 629
Bebygget areal m2 697
Grundareal m2 34275
Driftsudgifter 17.672
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nordmarksvej 1, Byrum, Læsø - 300620-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere