menu

Velbeliggende erhvervsejendom på 773 m² i Frederikshavn vestby

Særdeles velbeliggende erhvervsejendom med et areal på i alt 773 m² inkl. en indskudt etage på 121 m² og med gode tilkørsels- og parkeringsforhold.

Ejendommen er beliggende i et let tilgængeligt erhvervsområde i den vestlige del af Frederikshavn og i et område som, jf. lokalplanen, må anvendes til erhvervsformål, såsom facadeerhverv, service- og håndværkervirksomhed, kontorvirksomhed og lignende (virksomhedsklasse 1-3).

Bygningen er opført i 2018 med stålfacade og indeholder: God regulær lager- og produktionshal med god loftshøjde, stor aluport, rytterlys og støbt gulv - Showroom med køkken - 2 toiletrum med klinkegulv - Badeværelse med klinkegulv - Fordelingsgang med klinkegulv - Indskudt etage - Lager.

Grundarealet er på 2.250 m² hvoraf 372 m² er vejareal.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Knivholtvej 17C, Frederikshavn
Sag: 311023-2

Etageareal m2 756
Bebygget areal m2 635
Grundareal m2 4500
Driftsudgifter 15.929


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Knivholtvej 17C, Frederikshavn - 311023-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere