menu

Projektgrund til opførelse af Hotelferieejerlejligheder ved Aalbæk

Et helt unikt ca. 6.3 ha. stort areal beliggende på vand siden af hovedvejen mellem Frederikshavn og Skagen udbydes nu til salg. Området er lokalplanlagt til hotelferieejerlejligheder og giver mulighed for, at der kan opføres hotelbebyggelse med op til 70 fritliggende hotelferieejerlejligheder samt bebyggelse til administration, restaurant, aktiviteter og ophold.

Aalbæk er en lokalby med ca. 1.600 indbyggere og som er beliggende ved en kilometerlang sandbadestrand som også for 2017 er tildelt det Blå Flag som tegn på rent og dejligt badevand. I Aalbæk er der dagligvare- og udvalgsbutikker, restauranter og en hyggelig og aktiv fiskeri- og lystbådehavn.

Området er opdelt i 2 del områder.

Delområde 1 er udlagt med ferielejligheder med fællesfaciliteter som reception og morgenmadsrestaurant i delområde 2. Den resterende del af delområde 2, der omfatter eksisterende bolig samt turisme og fritidsformål, herunder aktivitetshal.

Lokalplanen giver mulighed for at understøtte udviklingen i Aalbæk som et aktivt og attraktivt turistområde i Nordjylland tæt ved strand og Kattegat og kun 20 km. syd for Skagen. Syd for Aalbæk ligger turistattraktionen FarmFun, der er et velfungerende lille sommerland med danske og udenlandske dyr.

Længere mod syd ligger et sommerhusområde ved Tranebærvej.

Turismen i Vendsyssel er i rivende udvikling.

Kr. 13.000.000,00 er med tillæg af moms

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Jerupvej 155, Ålbæk
Sag: FARMFERI

Kontantpris 13.000.000
Grundareal m2 63000
Driftsudgifter 37.518


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Jerupvej 155, Ålbæk - FARMFERI

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere