menu

Kontor og lager/produktion på Frederikshavn Havn

Hightech erhvervslokaler på Frederikshavn havn som tidligere har været anvendt som domicilejendom for Roblon. Ejendommen som er nyrenoveret vil være velegnet til it-virksomhed, kontorer, butik, lager og lettere produktion m.v.. Ejendommen har et flot markant indgangsparti med elegant trappe og hall med klinkegulv med gulvvarme som adgang til ejendommens lokaler som er opdelt i uafhængige lejemål. Hele ejendommen har kabelbakker med datanetværk.

Ejendommens 383 m2 ledige lejemål indeholder:
Fælles hall/gangareal - Forkontor/reception med trægulv - kantine og mellemgang hvor adgangen til lejemålets bade og omklædnings facilliterer klinkegulv med gulvvarme - 2 store kontorlokaler med flot laminat gulv og fast grundbelysning - Omklædningsrum med flisegulv med gulvvarme samt brusekabine - Toilet med vask - 344 m² produktions afsnit med produktions lokale med aluport, støbt gulv og fast grundbelysning samt dobbelt dør ind til produktions rum og fast grundbelysning - - Fælles baggang - Fælles teknikrum.

Lejemål der skal ses


Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Fiskerihavnsgade 23A, st., Frederikshavn
Sag: FISK231

Etageareal m2 393
Bebygget areal m2 393
Driftsudgifter 13.000
Energiklasse


Vis lejeprospekt
/

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Fiskerihavnsgade 23A, st., Frederikshavn - FISK231

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere