menu

220 m2 butik/liberalt erhverv (tidligere posthus) i Hanstholm Bycenter

Den samlede ejendom er velholdt og fra 1987 og egner sig til butiksformål og liberale erhverv. Ejendommen er beliggende i tilknytning til Hanstholm Bycenter der er et indkøbscenter med en række butikker og spisesteder.

Nærværende indeholder - direkte adgang fra Hanstholm Bycenter til ekspeditionslokale - 2 kontorer - frokoststue - garderobe og omklædning - toilet - disponibelt rum - budstue der kan anvendes som kontor og mødelokale - lager.

De fleste af gulvene er belagt med linoleum og fliser - lofterne er træbetonlofter med nedhængt grundbelysning - væggene er malerbehandlede.
Udvendig er bygningen opført i mursten og har røde teglsten som tagbelægning - Vinduerne er med plastrammer med termoglas.

Bygningens primære opvarmning er fjernvarme.

Der er endv. mindre kælder opvarmet med el, samt cykelskur opført i træ og mursten og med pap tag.

En usædvanlig fin bygning.

Og lidt om Hanstholm.....

Med sin beliggenhed på det yderste hjørne af Thy er Hanstholm indbegrebet af det barske, majestætiske klima i vest. Byen var indtil nyere tid et lille fiskerleje, men er i dag en af Danmarks største konsumfiskerihavne og en moderne industri- og handelsby.

Hver dag i ugen fra mandag til fredag afholdes fiskeriauktion i de store haller på havnen. Gæster har adgang til disse auktioner men husk på, at det er en arbejdsplads og derfor skal der tages visse hensyn under auktionen.

i 2002 åbnede MuseumCenter Hanstholm sit dokumentationscenter som ligger i tilknytning til museumsbunkeren ved Molevej. Her bydes på udstilling med temaet Atlantvolden, dvs. den kæde af befæstningsanlæg, som Hitler lod opføre langs Nordsøen i 1942 - 1945.

I 2009 fik Hanstholm ny status som byen med en bølge- energi forsøgsstation.

Indtil kommunalreformen var Hanstholm en selvstændig kommune og er nu indlemmet i Thisted kommune.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Bytorvet 10, Hanstholm
Sag: HA201827

Kontantpris 595.000
Etageareal m2 241
Bebygget areal m2 241
Grundareal m2 868
Driftsudgifter 64.113
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Bytorvet 10, Hanstholm - HA201827

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere