menu

Velbeliggende cafeteria/butik + 2 lejligheder på 1. sal og ferielejlighed med eget køkken og bad.

Charmerende hyggeligt træhus opført i 2001 i 1½ plan og indrettet med cafeteria/butik - 2 gode værelser til udlejning med eget køkkenallrum og bad og toilet - 2 rigtig gode helårsboliger.

Huset er med træbeklædning udvendig, termoruder i trærammer og sorte cementtagsten.

Ejendommen indeholder:
BUTIK/Cafeteria med serverings- og betjeningsdisk - godt og funktionsdygtigt køkken - der er plads til ca. 60 siddende gæster i hyggeligt lokale - tilstødende lukket lokale hvor der har været spilleautomater - kundetoilet - stort grovkøkken - Fra gadeplan er der indgang til fuld møbleret lejlighed indeholdende køkkenallrum, badeværelse med bruseniche - 2 gode værelser - med klinker og gulvvarme overalt.

Der er udvendig ståltrappe til overetagen der indeholder separat helårsbeboelse med dejligt badeværelse med bord og skabsmiljø samt brusekabine - 3 værelser - arkivrum -kombineret åben spisestue og fransk køkken - opholds- og fjernsynsstue - udgang fra spiseafdeling til østvendt terrasse med udsigt over eng og havet.

Separat opgang til hyggelig helårsbolig der indeholder: entre - badeværelse med bruseniche - 2 værelser - kombineret opholds- og spisestue med åbent køkken.

Der er endvidere hyggelige og særdeles velholdte udvendige terrasser - græsarealer med mindre hoppeborg - samt få minutters gang til stranden.

Ejendommen sælges med det i cafeteriet værende inventar. der tilhører sælger.

Grundareal 7.930 som formentlig kan opdeles i 3 byggegrunde

God lejeindtægt kan påregnes for de arealer man ikke selv skal anvende.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Bådhusvej 2A, Jerup
Sag: JE2007

Kontantpris 2.950.000
Etageareal m2 548
Bebygget areal m2 242
Grundareal m2 9134
Driftsudgifter 24.375
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Bådhusvej 2A, Jerup - JE2007

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere