menu

Sindal - Værkstedshal + beboelse

Produktions- og lagerejendom med en sidefrihøjde på 4,5 m og med fri loftshøjde på 8 meter. Hallen er med malet støbt gulv og der er fundament til 2 svingkraner 1000 kg samt 2 aluporte. Der er fast grundbelysning i værkstedshallen.

Ejendommen indeholder: Indskudt areal over administrationsafsnittet - Kontor med vinduesparti til hallen - Kantine med lille køkkenarrangement - Arkiv/teknikrum - Mellemgang til bad, toilet og omklædning - Mødelokale - Gennemgang til beboelse

Beboelse indeholder: Køkken med god spiseplads - Bryggers med bord og vaskearrangement - Viktualierum - Kombineret opholds og spisestue med dobbelt fransk dør til køkkenet, hvorfra der er udgang til sydvestvendt terrasse - Gang - Pænt lyst badeværelse med stor bruseniche og bord-, skabs- og vaskearrangement - 2 gode værelser - Soveværelse med skabe, Eget gasfyr og radiatorvarme og gulvvarme i bad, bryggers og forgang.

Kan eventuelt udlejes

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Virkelystvej 13A, Sindal
Sag: VIRK13

Kontantpris 2.650.000
Etageareal m2 590
Bebygget areal m2 590
Grundareal m2 2840
Lejeindtægt 60.000
Driftsudgifter 19.575
Forrentningspct 1,52


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Virkelystvej 13A, Sindal - VIRK13

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere