menu

Sindal - Værkstedshal + beboelse

Produktions- og lagerejendom med en sidefrihøjde på 4,5 m og med fri loftshøjde på 8 meter. Hallen er med malet støbt gulv og der er fundament til 2 svingkraner 1000 kg samt 2 aluporte. Der er fast grundbelysning i værkstedshallen.

Ejendommen indeholder: Indskudt areal over administrationsafsnittet - Kontor med vinduesparti til hallen - Kantine med lille køkkenarrangement - Arkiv/teknikrum - Mellemgang til bad, toilet og omklædning - Mødelokale - Gennemgang til beboelse

Beboelse indeholder: Køkken med god spiseplads - Bryggers med bord og vaskearrangement - Viktualierum - Kombineret opholds og spisestue med dobbelt fransk dør til køkkenet, hvorfra der er udgang til sydvestvendt terrasse - Gang - Pænt lyst badeværelse med stor bruseniche og bord-, skabs- og vaskearrangement - 2 gode værelser - Soveværelse med skabe, Eget gasfyr og radiatorvarme og gulvvarme i bad, bryggers og forgang.

Kan eventuelt udlejes

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Virkelystvej 13A, Sindal
Sag: VIRK13

Kontantpris 2.650.000
Etageareal m2 590
Bebygget areal m2 590
Grundareal m2 2840
Driftsudgifter 14.317


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Virkelystvej 13A, Sindal - VIRK13

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere