menu

Markant beliggende og særdeles velholdt gågadeejendom i Frederikshavn

Særdeles velholdt 631 m2 markant erhvervsejendom beliggende på gågaden i Frederikshavn direkte ud til Fisketorvet.

Ejendommen er opført med gule murstensfacader og rødt tegltag

Ejendommen består af 2 erhvervslejemål

Stueplan er udlejet til detailbutik og indeholder regulært butikslokale med indgang både fra gågaden og Havnegade og har flere store udstillingsvinduer. Butikken fremstår som en moderne butik og indeholder regulært butikslokale med god loftshøjde og masser af vægplads. Der er endv. lager, kontor/kantine og toilet og bagindgang.

Til 1. sal som anvendes og er udlejet til tandlægeklinik er der dels fint trapperum og elevator til og fra lejemålet. Lejemålet indeholder fordelergang med reception og venteværelse - 3 klinikker, kantine - kontor - kunde og personale toilet - omklædning - der er endv. i tilstødende tillejede lokaler kantine - mødelokaler, disponibelt rum og arkiv og udgang til lækker tagterrasse.

Ejendommens nærmeste naboer er KNUD E, Svane apoteket, Fiskebaren, Frellsens Chokolade, Tiger, Matas, Tøjeksperten og mange flere.

Velkommen til Frederikshavn

Frederikshavn er den lille storby med de mange muligheder! Byen med Palmestrand, byliv og shopping.

Byen med oplevelsestilbud for enhver smag, mange forskellige overnatningstilbud og attraktive restauranter. Byen med virksomheder i vækst, især centreret omkring den ny havn og inden for den grønne omstilling.

Byen tiltrækker med Arena Nord og Det Musiske Hus hvert år store sportsbegivenheder samt uden- og indenlandske artister, ligesom lokale bands og skuespillere udfolder sig på de mange scener.

Gastronomien i Frederikshavn er et kapitel for sig. Du har mulighed for at nyde gastronomi i høj klasse på flere af byens innovative og traditionsrige restauranter, hvor de lokale råvarer forkæles til glæde for gæsterne.

Frederikshavn byder på en nyrenoveret gågade med et bredt udvalg af specialforretninger og har netop startet planarbejdet for den fremtidige indretning og udnyttelse af midtbyen. Samtidig er der de senere år sket en kraftig udvikling af Vestbyen med store supermarkeder, elektronikforretninger m.v.

Frederikshavn har gennem årene ændret sin erhvervsprofil og er gået fra at være en traditionel havne- og industriby til en by med højteknologiske virksomheder inden for grøn omstilling, fødevarer, oplevelsesøkonomi og selvfølgelig hele det maritime område, hvor generationers ekspertise og nutidig innovation sikrer en stærk position inden for grøn maritim teknologi.

Byens største arbejdspladser er:

Frederikshavn Kommune
Flådestation Frederikshavn
MAN Energy Solutions
Regionshospital Nordjylland, tidl. Frederikshavn-Skagen Sygehus
M.A.R.S.
Orskov Yard
ATP og Udbetaling Danmark

Havnen er i rivende udvikling

Frederikshavn Havn er en moderne erhvervshavn med strategisk placering mellem Nordsøen og Østersøen, gode faciliteter og et service-setup, der sikrer hurtig og effektiv håndtering af skibe og last.

Havnen har en ambitiøs investeringsplan og en klar strategi om også i fremtiden at tilbyde de bedste faciliteter og maritim service i verdensklasse.

Over de seneste år er havnen udvidet til dobbelt størrelse og en dybgang på 16 meter i bassiner og sejlrende. På den ny havn er bl.a. etableret Europas første anlæg til miljørigtigt ophug af boreplatforme,

Skandinaviens største anlæg til forsyning af skibsfarten med miljøvenligt brændstof og en fabrik til produktion af flydende biogas til brug i skibe og lastbiler. Herved er skabt flere hundrede nye arbejdspladser, og flere spændende virksomheder er på vej. Et 1000 ha stort erhvervsareal er udlagt til virksomheder inden for den grønne omstilling.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Danmarksgade 83, Frederikshavn
Sag: 190324-1

Kontantpris 6.750.000
Etageareal m2 631
Bebygget areal m2 371
Grundareal m2 607
Lejeindtægt 551.150
Driftsudgifter 81.062
Forrentningspct 6,93
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Danmarksgade 83, Frederikshavn - 190324-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere