menu

Velbeliggende og særdeles velhodlt erhvervsejendom på 1485 m2 i Dybvad.


Velholdt og velbeliggende produktionsejendom fordelt på 4 bygninger i varierende størrelser (ialt ca. 1.600 m2) - indeholder følgende

Nyere administrations afsnit indeholdende, flot hall, 2 kundetoiletter - dobbelt glasdør til såvel fin kantine og fin administration med plads til 8 - 10 arbejdspladser - arkiv og tenikrum samt mødelokale hvorfra der er direkte adgang til produktionshallerne.

I administrations afsnittet er der klinkegulve, træbetonlofter, fast grundbelysning, varmepumpe samt radiatorvarme (olie og træpiller), termoruder i plastrammer.

Produktionslokalerne er opdelt i 2 store regulære haller med toilet og med aluport i hver hal. Der er endv. punktudsugning til 6 arbejdspladser - svingkran, træbeton og isolerings batts som loft. Der er loft til kipe.

Der er endv. adgang til afsyrings rum og udviklings rum - begge rum med aluport.

Udvendig er bygningen opført dels i sandwichelementer med frilagte overflader og trælignende beklædning.

Der er endv. koldlager opført med stålspær og beklædning i stålplader. Der er fast grund belysning og støbt gulv og 2 aluporte. Der er indhegnet lukket varegård.

Udover ovennævnte er der 2 sammenhængende bygninger hvor den ene er opført i gule mursten og den anden med sandwich elementer som indeholder, kontor, produktions lokale - toilet og omklædning, mellemgang til lagerhal med god lofts højde og aluport i gavl. I mellem gangen er der adgang til fint kontor.

Udenomsarealerne er dels anlagt med asfalterede køre og p pladser - der er endv. arealer der er anlagt med grus og græs.

En god bygnings masse der kan anvendes til forskellige produktions typer sammen med gode administrative forhold samt kantine forhold.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Falkevej 11 - 15, Dybvad
Sag: KM2

Kontantpris 2.875.000
Etageareal m2 1823
Bebygget areal m2 1823
Grundareal m2 8367
Driftsudgifter 120.053
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Falkevej 11 - 15, Dybvad - KM2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere