menu

Attraktivt butikslokale med en af de bedste placeringer i gågaden i Frederikshavn

Særdeles attraktivt beliggende, i den sydlige del af Frederikshavns nye og flot anlagte gågade, udlejes nu dette ca. 500 m² store og regulære butikslejemål.

Lejemålet har tidligere været anvendt som banklokale for Danske Bank og det er et regulært lokale som efter nærmere aftale med udlejer kan indrettes efter ny lejers behov og ønsker.

Nærmeste naboer er attraktive kædebutikker såsom Deichmann, H&M, Mister, Sport 24, Søstrene Grene, YouSee, Only, Normal, Tiger m.fl. og der er således et stort kundeflow og aktivitetsniveau forbi lejemålet.

Umiddelbart bag ved ejendommen er der parkerings muligheder for kunder og personale og særskilt til lejemålet er der 3 faste parkeringspladser.

Lidt om Frederikshavn
Frederikshavn er den lille storby med de mange oplevelser - året rundt!
Byen med Palmestrand, byliv og shopping. Byen med oplevelses tilbud for en hver smag.
Byen hvor Tordenskiold og andet godtfolk anno 1717 mødes.
Byen med de store events, de mange koncerter, de mange forskellige overnatnings tilbud og de attraktive restauranter.

I Frederikshavn tilbydes du shopping i et internationalt miljø, mulighed for overnatning, et aktivt udeliv i den skønne natur, der spænder fra attraktive strande mod nord til skovens dybe stille ro ved Bangsbo i syd.

Byen tiltrækker med Arena Nord og Det Musiske Hus hvert år store uden- og indenlandske artister, ligesom lokale bands og skuespillere udfolder sig på de mange scener.
Gastronomien i Frederikshavn er et kapitel for sig. Du har mulighed for at nyde gastronomi i høj klasse på flere af byens innovative og traditionsrige restauranter, hvor de lokale råvarer forkæles til glæde for gæsterne.

2 km gågade ... det er ikke en drøm, men virkeligheden i Frederikshavn.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Danmarksgade 70E, Frederikshavn
Sag: 010721-2

Årlig leje 725.800
Etageareal m2 557
Bebygget areal m2 557
Driftsudgifter 33.000
Energiklasse


Vis lejeprospekt
/

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Danmarksgade 70E, Frederikshavn - 010721-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere