menu

Udlejningsejendom i kort afstand til Skagen centrum

Ejendommen er beliggende, på hjørnet af Hans Baghs Vej & Sct. Laurentii Vej - på en 333 m² stor grund der er udlagt med flisebelægning til parkeringspladser og 2 garager.

Ejendommen rummer 3 lejemål, et erhvervslokale på 224 m² som er fordelt i stue plan og kælder - en lejlighed på 1. sal på hele 168 m² og en lejlighed på 2. sal på 81 m².

Erhvervslokalet indeholder: Stort butiks lokale - Kontor - Toilet - Baglokale med nedgang til kælder - Kælderareal på ca. 60 m²

1. sals lejlighed indeholder: Entre / fordelingsgang - Gennemgangsværelse - Værelse - Opholdsstue med planke gulv og godt lysindfald - Spisestue med planke gulv - Badeværelse med bruseniche - Køkken alrum med god spiseplads og udgang til stor altan mod nordvest - Soveværelse. På gangen er der adgang til bryggers.

2. sals lejlighed indeholder: Entre med garderobe - Nydeligt køkken med halvmur til stuen - Værelse med skabe - Spiseplads i karnap med kig ind over byen - Stue - Hyggekrog med dejligt lysindfald, trappe til hems og udgang til altan med skøn udsigt - Soveværelse med walk in - Badeværelse med bruseniche, væghægt toilet og hjørne spa.

Erhvervs lejemålet og 1. sals lejligheden er udlejet til samme Lejer.
2. sals lejligheden anvendes af ejer men vil være ledig for køber.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Sct. Laurentii Vej 118, Skagen
Sag: 071119-1

Etageareal m2 473
Bebygget areal m2 147
Grundareal m2 333
Lejeindtægt 159.600
Driftsudgifter 53.927
Forrentningspct 2,34
Energiklasse


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 118, Skagen - 071119-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere