menu

Domicilejendom beliggende på lejet grund på Frederikshavn Havn

Bygningerne er opført i 2015 og fremstår som en meget markant og harmonisk ejendom på Frederikshavn Havn.

Ejendommen indeholder: Markant hall med trappe til overetagen. Overetagen anvendes som administration for virksomheden HG Electric og indeholder: Stort forrumskontor med plads til 4 arbejdspladser - arkiv/teknikrum - mødelokale - 4 kontorer med glasvægge til forrumskontoret - toilet - lækker kantine med udgang til tagterrasse.

Gulvene er belagt med skibsplanke linoleum gulvbelægning, tæppebelægning, væggene er beklædt med malet filt og lofterne er nedhængt akustiklofter med planforsænket belysning samt spotbelysning.

Fra 1. salen er der bagtrappe til mindre indskudt etage hvor der er stort ventilationsanlæg der forsyner hele ejendommen så indeklimaet er helt i top - videre ned ad bagtrappen kommer man ned i stueplan der består af værksted, lager med dobbelt normal loftshøjde med gulvvarme - mandskabsfaciliteter bestående af baderum og omklædning.
I stueetage er lofterne dels træbetonlofter med armaturbelysning - gulvene er dels pålagt klinker og dels malerbehandlet.

En spændende bygning med masser af anvendelsesmuligheder. Anvendelsen begrænses dog af, at anvendelsen skal henføres til havnerelateret virksomhed.

Ejendommen er udvendig beklædt med indfarvede stålprofiler og indfarvede eternitplader.

Bygningen er beliggende på lejet grund med areallejekontrakt med Frederikshavn Havn.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Trindelen 2, Frederikshavn
Sag: 201216-1

Etageareal m2 571
Bebygget areal m2 244
Grundareal m2 1000
Driftsudgifter 35.696
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Trindelen 2, Frederikshavn - 201216-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere