menu

Gågade lejemål i Frederikshavn

235 m² fuldt ud renoveret lejemål velegnet til liberale formål. Har tidligere været anvendt og indrettet til Frisørsalon.
Lejemålet indeholder charmerende og markant indgang midt i denne markante byejendom - vindfang - reception med garderobe - stort åbent rum - i dag indrettet til frisørsalon - (der er faktiske 3 fine rum) - mod syd er der pt. indrettet Barber shop for men - med et stort lokale - køkken - og toilet. Alt fremstår særdeles smagfuldt - personaletoilet - arkiv. Gulvene er dels belagt med træ lignende gulv belægning og med klinker og vinyl. Væggene er maler behandlet. Lofterne er dels gips og dels rustik. Der er fast grund belysning. Vinduerne i ejendommen er termo i trærammer.Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Danmarksgade 50, Frederikshavn
Sag: FRU1915

Etageareal m2 235
Bebygget areal m2 235
Driftsudgifter 12.400
Energiklasse


Vis lejeprospekt
/

Vis lejeprospekt


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker lejeprospektet sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende lejemål

Book fremvisning

Book en fremvisning

Danmarksgade 50, Frederikshavn - FRU1915

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere