menu

Restaurant Bakken Læsø

NU KAN DIN DRØM GÅ I OPFYLDELSE
RESTAURANT MED MANGE MULIGHEDER.


Der er en god grund til, at solskins-øen Læsø er kendt som Kattegats perle. Forestil dig at være ejer af denne 300 m2 smukke bygning med charmerende gårdhave/terrasse og en grund på over 2000 m2.

Bygningen indeholder en veldrevet restaurant (Restaurant Bakken), etableret pub samt en 1.sal med selskabslokaler til 70 personer, der har potentiale til at omdannes til B & B, galleri med café, privatbolig eller andet. Mulighederne er uanede.

For den rigtige person eller par kan denne drøm blive til virkelighed ... allerede i dag. Ejerparret sælger udelukkende, fordi langvarig sygdom har gjort det umuligt for dem selv at drive stedet videre.

Der ønskes en hurtig overdragelse til nye ejere, der kan puste nyt liv ind i denne enestående ejendom og forretning allerede nu, så 2019 bliver en succes-sommer. Derfor er prisen så rimelig, at det er en realistisk mulighed for jer, der har haft drømmen længe, men ikke turde realisere den.

Ejendommen er centralt beliggende på hovedgaden i Byrum, har gode parkeringsforhold samt er i cykelafstand til strandene. Restauranten er åben året rundt og i god drift, med nyt køkken og kølerum.

En ejendom som denne - til denne pris - er en chance, man sjældent får. Naturen og livskvaliteten på Læsø er intet mindre end fantastisk, og alt er muligt for jer, der har lyst til at drive ”Bakken”. Ring i dag og hør nærmere.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Byrum Hovedgade 89, Læsø
Sag: LS89

Kontantpris 1.695.000
Etageareal m2 306
Bebygget areal m2 171
Grundareal m2 2031
Driftsudgifter 18.525
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Byrum Hovedgade 89, Læsø - LS89

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere