menu

Ålbæk tidligere børnehave - mere fleksibel anvendelse bl.a. til boligformål

Går du med iværksætter-drømme, så er denne ejendom måske noget for dig. Her har du mulighed for at lave dit eget Bed & Breakfast, Galleri, Tegnestue eller noget helt andet, mulighederne er mange, så det er bare om at komme i gang med at udleve dine drømme!

Med blot 700 m til stranden finder I den tidligere børnehave i Ålbæk, som er beliggende på en 3.035 m² stor grund, hvor mulighederne er mange. Det er en yderst central beliggenhed ift, strand, havn, indkøb, skole, stationen og restauranter, hvor alt kan nåes på gåben. Der er lavet ny lokalplan, hvilket betyder, at der er mere fleksibel anvendelse bl.a. til boligformål, Bed & Breakfast, kontor, galleri og meget andet. Dertil er der mulighed for at udstykke to byggegrunde, som vil få indkørsel fra Læsøvej.

Ejendommen indeholder: Vindfang med klinkegulv - Forstue - Opholdsrum med linoleumsgulv og med træbetonloft - Forrum med udslagsvask og indgang til tre toiletter - Kontor - Mellemgang med klinkegulv - Vaske- og rengøringsrum med støbt gulv og gasfyr, vaskemaskine og tørretumbler - Aktivitetsrum med trælofter og malede murstensvægge - Opholdsrum og spisesal med fint køkken og ovenlys - Mellemgang/garderobe til toilet med bruser - Entré - Kontor - Forrum/garderobe og direkte indgang til toiletter - 2 stuer med nyt træbetonloft og vinylloft - Teknikrum med Genvex anlæg.

Desuden er der stor flisebelagt parkeringsplads, cykelskur, stor have med flisebelagte terrassearealer samt sikringsrum.

For yderligere oplysninger og fremvisning kontakt os på tlf. 7010 4622.Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Ndr. Strandvej 10, Ålbæk
Sag: NDR10

Etageareal m2 400
Bebygget areal m2 453
Grundareal m2 3035
Driftsudgifter 34.854
Energiklasse


Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ndr. Strandvej 10, Ålbæk - NDR10

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere