menu

Tidligere Ravns Skole sælges for Frederikshavn Kommune

Hjørringvej 198
Hovedbygningen indeholder, Vindfang - Fordeler gang med mulighed for garderobe - 2 badeværelser med 2 håndvaske og 2 (børne) toiletter i hver – Legerum – Legerum – Mellemgang med udgang til forholdsvis nyt indgangsparti til udearealerne –
Tidligere gymnastiksal er i dag indrettet med opholdsrum, gang, depotrum, kontor, mellemgang med klinkegulv og udgang til ude arealer, rengørings rum, mellemgang, køkken, grovkøkken, mellemgang, handicap toilet, med bruser og håndvask, lege rum, depot, toilet med 2 toiletter og 2 håndvaske, 5 lege rum hvor der er udgang til sydvendte terrasser og lukket legeplads fra 3 af rummene, mellemgang, toilet med 2 håndvaske og to toiletter, depotrum
Mindre gang til personale stue med the køkken – Mellemgang – Toilet – Kontor.
Overetage indeholder: Uudnyttet areal med genvex installationer - Mindre lejlighed indeholdende 2 værelser og 2 disponible rum.
Kælder under hovedbygning indeholder: værksted med radiator varme og flere disponible rum med støbt gulv
Kælder 2 indeholder: rum for teknik, el og varme

Udvendig er ejendommen med pudsede og malede overflader, termoruder i trærammer, træ/aluvinduer og plastrammer. Tagbelægningen er vinge tagsten.

Udearealer er med lukket lege- og haveområde samt indhegnet asfalteret boldbane.

Hjørringvej nr. 200 (kommunen forbeholder sig ret til at evt. frastykke ejendommen Hjørringvej 200 (og evt. hele eller del af nr. 196) fra Hjørringvej 198/Troldehøj)

1 fritliggende lærer bolig der er opført med gule mursten som udvendige facader. Der er termoruder i træ- og plastrammer og tagbelægningen er eternittag.
Ejendommen er i en fin stand. Ejendommen er udlejet til spejderne (uden betaling af leje).

Ejendommen indeholder: Vindfang, gang, bryggers/fyrrum med oliefyr, køkken, opholdsstue med parketgulv og udgang til sydvendt terrasse og have, 1 værelse og et soveværelse, badeværelse med kar,

Der er endvidere træcarport og udhus som tilhører spejderne.

Ejendommen er pt. udlagt til offentlige formål.


Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Hjørringvej 198, Ravnshøj, Frederikshavn
Sag: RH20181

Kontantpris 750.000
Etageareal m2 944
Bebygget areal m2 714
Grundareal m2 6865
Lejeindtægt 0
Driftsudgifter 37.091
Energiklasse


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende ejendomme

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hjørringvej 198, Ravnshøj, Frederikshavn - RH20181

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnere